Samenwerking

Deze collegereeks is een samenwerking tussen Nyenrode Business Universiteit en Cobouw.

Tijden

2, 9, 16, 23, 30 november en 14 december 2020.
 
De colleges worden op maandagen gegeven. De ontvangst is vanaf 15.00 uur, de colleges starten om 15.30 uur precies en eindigen omstreeks 19.00 uur, inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin je, indien je de collegereeks op locatie volgt, een lichte maaltijd krijgt aangeboden. De colleges zijn filevrij en na afloop houd je nog een behoorlijke avond over. 
 

De collegereeks van november /december op locatie is vol. Wij bieden jou nu de mogelijkheid om de collegereeks digitaal te volgen (via MS Teams). Uiteraard zorgen we ervoor dat je net als andere deelnemers, interactief kunt meedoen aan de colleges

Tijdelijke actie online collegereeks!

Je betaalt slechts € 1.995,- én mag gratis een collega aanmelden. Uiteraard ontvangt jouw collega ook een certificaat van Cobouw en Nyenrode Business Universiteit.  

De voordelen online:

  • Geen reistijd;
  • Colleges bijwonen vanuit elke gewenste locatie;
  • Via livestream aanwezig in de zaal;
  • Een online platform met een compleet aanbod van inhoudelijke webinars, artikelen, vraagstellingen, cases en verschillende interactiemogelijkheden met docenten en medestudenten
  • Jouw collega kan de collegereeks ook volgen;
  • Jullie ontvangen beiden een certificaat van Nyenrode en Cobouw.
  • Online interactie met medestudenten en docenten.

Volg je liever de collegereeks op locatie? Meld je dan nu aan voor de wachtlijst

Certificaat

Je ontvangt een deelnamecertificaat van Cobouw en Nyenrode na het volgen van ten minste vijf colleges. 

Locatie

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3620 AC Breukelen.
Klik hier voor de route.

Inschrijfgeld

  • Het inschrijfgeld bedraagt € 2.295,- per persoon, excl. btw

De prijs is inclusief documentatie, koffie/thee, een lichte maaltijd en certificaat van deelname van Nyenrode Business Universiteit en Cobouw.

Verhindering

Ben je verhinderd en kun je een college niet bijwonen? Het betreffende college inhalen is niet mogelijk. Je kan kosteloos een plaatsvervanger bij ons aanmelden via events@vakmedianet.nl

Contact Vakmedianet

Vragen over jouw inschrijving:

088 - 5840 813, events@vakmedianet.nl 

Corona update

Klik hier voor de laatste updates over opleidingen, evenementen en workshops i.v.m. het Corona virus. 

Annuleringsvoorwaarden

Tot vier weken voor aanvang van de eerste dag kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaalt u 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv.

Voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.